Absolut Vodka 1,75 Liter

Vorige Artikel 2 van 16 Volgende
€ 54,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

De gekende vodka, voor net iets meer dorst of een klein feestje...

Absolut Vodka is de eerste échte premium wodka van Zweden die sinds 1979 op de markt is. De introductie van deze fles vond plaats in New York en hiervandaan ging deze Zweedse wodka de gehele wereld over. Absolut Vodka wordt op basis van twee ingrediënten gemaakt die beide uit het eigen land afkomstig zijn: wintertarwe en puur bronwater. De tarwesoort die men voor de productie gebruikt, is bestendig tegen de koude Zweedse winters en legt de fundering voor iedere fles Absolut Vodka. Het water dat gebruikt wordt, is afkomstig uit een diepe put waar het beschermd is tegen onzuiverheden.

Met Absolut Vodka laten de Zweden zien een excellent product te vervaardigen dat niet voor niets al zolang aan de top staat. Het is een wodka die volledig op natuurlijke wijze is vervaardigd en zijdezacht van smaak is als gevolg van een meervoudig toegepaste distillatie. Een leuk weetje is dat de fles van Absolut Vodka geïnspireerd is op een 18e -eeuwse medicijnfles die vele jaren later in een antiekwinkel in Stockholm gevonden werd.

Ben je op zoek naar een veelzijdige wodka waar je op verschillende manieren van kunt genieten? Zoek dan niet verder en kies voor Absolut. Met deze wodka maak je overheerlijke mixdranken en cocktails, waarbij je naar hartenlust kunt mixen met bekende frisdranken en vruchtensappen. Je koopt 'm voordelig en snel via de webshop tegen een lage prijs, zo wordt genieten nóg leuker!

© 2020 - 2023 De Lezerstraal | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.